Le Colonel

Een zeer smaakvol ingericht vakwerkhuis uit ca 1700 met klokkentorentje dat in 2011 volledig is gerestaureerd. Een immense open haard partij van ca 5 meter hoog domineert de zitkamer. De open haard is voorzien van een originele tourne broche. Het vertrek heeft een mooie antieke plavuizenvloer. Het geheel is sfeervol verlicht via o.a. een prachtige kroonluchter. Het plafond is ca 5,5 meter hoog met originele houten balken.

U heeft de beschikking over een TV met satelliet waarmee u de meeste Nederlandse zenders kunt ontvangen. Bovendien is er een DVD speler. De keukenunit is sfeervol ingericht en beschikt over een 4-pits gasfornuis. Hier vindt u ook een broodrooster, combi magnetron, koffiezetapparaat, mixer,diverse keukenbenodigdheden, pannen, schalen, servies. De eethoek met comfortabele stoelen heeft uitzicht aan de achterzijde over de mooie vallei. Vanuit het zitgedeelte heeft u uitzicht over de tuin aan de voorzijde.

Door een laag eikenhouten zeventiende eeuws deurtje komt u via 4 luie traptreden in de smaakvolle slaapkamer met hemelbed. Hier staan ook 2 hang/leg kasten.

De badkamer heeft een moderne douche, een hardstenen wastafel met bergruimte voor handdoeken, toilet en een kast.

Aan de achterzijde van het vakwerkhuis is een terras met 2 ligstoelen gesitueerd. Aan de voorzijde staan 2 luxe rotan kuipstoelen met een rond tafeltje. De woning beschikt over een wifi aansluiting.

Het huis heeft elektrische verwarming.

 

Prijzen Le Colonel:

laagseizoen  : € 490,-- per week

hoogseizoen : € 590,-- per week

 

Overige opmerkingen:

laagseizoen : september tot juni

hoogseizoen : juli en augustus

De prijs is incl. eindschoonmaak, gebruik lakens/dekbedden en keukenlinnen,

verbruik energie en water, open haard hout.

Bij 2 of meer weken korting op aanvraag

Borgbedrag € 300,--

Geen huisdieren, geen kinderen onder 10 jaar